sthlm

Ledig idag! Wihooo. Och hela helgen! :)

Har mest sysslat med att styra upp allt för kvällen (typ slänga sopor, vattna blommor, köpa tågkost, se till så att allt ser någolunda bra ut, packa, föra över pengar, klacka om skor, ladda mobilen) för då drar nämligen jag och hjärtat till Stockholm!

Ska bli hur roligt som  helst! Tror att det var tre (kan det verkligen stämma?!?!?) år sen jag var där sist. Helt stört.  

Uppdatering kommer efter helgen. Nu ska jag styra upp det sista.

sen sist (iaf den senaste veckan)

måndag
Ryggont så in i bomben. Trodde att det hade lagt sig när jag vaknade på måndagmorgonen men ack så fel jag hade. Kände så fort jag satte min fot på jobbet att det inte skulle funka. Tårarna var millimetrar att pressas fram vid varje nachotallrik som gjordes. Fick ta lunch först och besöka apoteket. Och det var då inte det lättaste att bli klok på hjälpen där inte. Kom iaf därifrån med nån gel och tabletter. Hjälpte inte ett skit fast jag tog båda samtidigt. Fick stämpla ut och gå hem. Soffan blev min räddning resten av dagen och kvällen. Hyrde film. Såg Scoop, en rätt rolig film.

tisdag
Tur i oturen att jag var ledig två dagar på rad efter måndagens misslyckade arbetsdag. Vilade ryggen big time. Såg the Queen. Riktigt bra film. Fast efter visa ord från både pappa och chefen så skippade jag soffan ett tag och gick på stan (tydligen så blir man ju stel i soffan vilket är ännu värre). Var med Pär ut till Aspholmen och köpte lite fiskegrejer. Klipte mig också. Asbra blev det. Riktigt snyggt. Nöjd. Glad.

onsdag
Vila rygg ännu mer. Börja få panik över om jag kunde jobba på torsdagen eller inte. Ska man bara jobba tre dagar en vecka så tar det emot nått så jävligt att skippa de ynka dagarna. Ryggont hemma är en sak (där kan man sitta ner när man behöver, inte böja sig ner och ta upp massa kartonger och dressingar och sånt). Ryggont på jobbet är mer sånna där andra saker. Ont. Beslutade mig ändå för att jobba på torsdagen. Var till frissan igen, ingen dålig lyx att gå två dagar på raken. Färgning och slingning. Och lite mer slipning på frisyren.

torsdag
jobba. Och tro det eller ej med det gick rätt bra. Inga tårar i kassan. Yaay. Torsdagkväll rätt stressigt med midsommarplanerana. Hade ju skjutit de lite på framtiden i och med ryggen men nu hade den ju visat att den höll.

fredag
Midsommarfirande hos Daniel i Markbacken. Grilla.

lördag
Fika med Markus på stan. Så roligt och faktiskt så hade ju ett fik öppet också. glada. På kvällen styde han och jag film ( tredje gången för veckan, rena rama recensenten snart). Såg en riktigt riktigt bra film, dock hade den ett konstigt namn men hette nått med val (alltså djuret inte omröstning). Riktig degarkväll i soffan med massa godis, läsk och mysiskläder. Pär var mer uppstyrd och drog på förfest och ut på krogen.

söndag
Tredje och sista jobbdagen för veckan. Myyyyyycket folk på jobbet. Men roligt även om det kändes som om dagen aldrig skulle ta slut. Hem och vända i dörren, handla grillat på ica och iväg. Käka potatissallad och umgås lite. Sen blev jag jättefrysen och cyklade hem. Hamnade här.