festiValborg dag 1

Morgon: Lite bakis. Fredagsens inför-festiValborg var sjukt kul. tack mats. Käka frulle. Åka hem. Slöa lite tills det var dags att åka till Willys.
Ett-snåret: Willys med pär, sandra och chrille. Köpte grejer att grilla =) Plus att jag köpte massa mat också. Linssoppa och köttfärssås hela månaden. Och jag har frukost  nu. iiiiiii.
Runt två: Sandra och jag tog första ölen (även om sandra tjuvstartat lite tidigare). Några öl senare hade jag även pratat med hela korren på eftermiddagens grillning på kotten.
Efter 17: Köpa engångsgrillar sen upp till Tove. Grilla massa mat. gott gott. Lisa, katta och sara, missy, laura, sandra, jag, markus, joel, pär, chrille, tove, stina, anders och toves kompis. Sen kom malle och daniel. Roligt värre! Snygg kläning hade hon också!
??: Ner till studentgatan. Men vart var allt folk?! Jag fattar inte. Kärlekslandet gapade tomt även om det ordnade upp sig lite mer framåt kvällen. Var upp till therese en sväng, var roligt. Ses ju aldrig fast vi är grannar. Skämmas. 
midnatt kanske: Hem, laga köttfärssås, äta. Besök av sandra som inte hade kommit in/blivit utslängd... var lite svårt att få klarhet i vilket. Sova. Inte så bakis. Najs.


inför festiValborg

Wiiiiiiiiii vad mycket det finns att fira i helgen. Bara att ha lisa, malle, sofie och sandra i samma stad är anledning nog till att grilla och dricka massa öl =) Sommarjobb, äntligen ska jag få pengar. Så glad. Så mycket press som släpper. Och att ovanpå allt detta lägga att jag ständigt går och ler, att jag ständigt går och tänker på någon som gör mig så otroligt glad. Kan det bli en bättre festiValborg?! Jag tror inte det.

Jag tror tamefan inte det.

sommarjobb!

Intervjun gick alldeles utmärkt och nu är jobbet mitt! Wihoo!
Jag ska jobba från 19 juni till ca 21 augusti och lite dagar där innan och kanske lite i maj. Blir bra det här. Och för första gången sen 25 november 2005 så ska jag få pengar.



framtid eller sen ska jag blogga om

  • om korridoren. En hyllning. Har ju skrivit en till min gamla korridor så är väl på tiden att min nya får en också.
  • fadderiet. Skriva av mig om den (kan inte ens komma på ett beskrivande ord) föreningen.
  • raggadish. Om min idol David Bexelius och hans suveräna sätt att få folk att öppna sig. Om den roliga messpanelen och den dåliga intervjun med Ebba von Sydow.
  • sno Söderhamn ej i mitt hjärta-rubriken av Daniel.
  • och nån gång, då ska jag våga skriva om P.

e och e

Jag såg Erik på Prix idag. Det blev en stund av kaos i huvudet på mig. Skulle jag gå fram och prata? Skulle jag säga hej? Skulle jag låtsas som att jag inte såg? Jag valde det sista. Redan innan jag gick in visste jag att de var där inne.  När jag såg den gula cykeln utanför så visste jag att den var hennes. Jag kollade efter hans svarta och där några cyklar bort stod den.

Gaaaah jag blir så.. kaos.. han kanske inte förlorade en vän (näe det är väl klart som fan att han inte gjorde) men det gjorde jag.

erikoellinor
Måste vi se så jävla glada ut?!

fortsättning på sommarjobb?

Intervju den 25:e april kl 10:30

Fortsättning följer ännu en gång.

Vad skulle jag göra utan er?!


Sandra och Virgi
Virgi och Sandra

sommarjobb?

Är jag kanske på väg att få ett sommarjobb?!  Fortsättning följer.....


Orlando eller Party Prince

Wiiiiiiieeeeee den 22 maj kommer Orlando till Sverige vilket betyder att han är här på farewell dinner!! Ni fattar inte hur glad jag är!!!!!!!

Party Prince vt 05
Orlando - Party Prince vt 05

Midsommarfirande på Högströmska
Midsommarfirande (farewell dinner) på Högströmska

Jag och Orlando på en av alla fester i korridoren
Jag och Orlando på en av alla fester i korridoren

4 månader eller vad fan har jag gjort?!

Världens bästa Sofie kom hem igår. Vilket fick mig att inse att jo.. det är faktiskt så att under tiden hon reste jordenrunt har jag inte gjort många knop. Haft en jobbintervju (för ett jobb jag inte fick), sökt ungefär sjutusen andra jobb. Vart på kåren x antal gånger, tybble likaså. Iofs så har jag fått godkänt på Habermas-kursen =) ska väl vara det då som var nått att tala om.

Jo visst jag har gjort en hel del andra saker också men om jag jämför med att resa jordenrunt så har jag nog inte gjort ett skit. 




(de bra sakerna som har hänt kan jag återkomma till lite senare..)


del 2 eller man har vart student för länge när...

...man får förklara att kåren visst har drivits av studenter i öret med.

En gång i tiden så  var ölen billig, maten billigare än så och studenterna var få. Därför blev det som det blev också. Kommer ihåg ibland när man var dit att det hängde en lapp på dörren som sa att ikväll släpper vi in 200 pga brist på personal. Nån gång tror jag till och med att det var stängt. Men kåren var då, precis som nu en väldigt viktig del av mitt studentliv. Så många minnen.

En helg hösten 02 såg ut så här: åka till willys och handla, gå på stan och köpa nått nytt att ha på sig. Åka hem. Bada badkar och dricka cider. Förfest i muttrarna. Utgång Strömpis eller kåren beroende på vad det var för dag. Det var alltid så. Inge jävla frimis. Jag har inte ens gått ut  mycket i stan sen Strömpis ändrade sin profil.  Babar nångång och sådär, kollat in björnstugan men som lokal är strömpis obetalbar. Kan också ha vart för att det var min första termin och allt annat än Statt i Söderhamn var det häftigaste som fanns.

Ja, jag har vart här rätt länge. För länge?

när jag får pengar igen ska jag

1. Färga håret
2. Köpa örhängen
3. Klippa mig
4. Köpa ögonskugga

Det var de realistiska önskningarna. Här kommer de andra:

1. Åka till syrran i Madrid
2. Åka till Virginia i Argentina


del 1 eller man har vart student för länge när...

...man har bott på fler än tre ställen.

När jag pratar om min tid i min gamla korridor känns det som en evighet sen (att jag ens pratar i termer som min gamla och min nya korridor vittnar väl bara det om att jag har varit här för länge). Kommer knappt ihåg hur det var att bo med Sebastian, Alex, Andreas och inte minst Kristian. För att inte tala om hur avlägset studentlivet i Brickebacken känns. Har jag ens bott där? Jasså, ett helt år?! Kanske bara är nått nån hittat på för jag minst det knappt. Man ska ha pratat rätt länge innan jag hinner komma in på att jag faktiskt bott i Mellringe också. Akutboendet. (och ja, jag tycker allt att man kan räkna det som boende om man var där i sex veckor. Är ju längre än vad de flesta hinner bo i Brickebacken innan de förflyttar sig nedåt backen).

För att inte ens nämna att det passerat tjugo personer i korridoren jag bor i nu sen jag flyttade in.

Ja, jag har vart här rätt länge. För länge?


gör som alla andra eller min blogg

Jo men det verkade faktiskt rätt kul. Och rätt enkelt också. Sen är väl inte jag sen med att haka på heller (även om jag skaffade en blogg sist av alla).

Att dokumentera mitt sista år som student verkade inte heller som en helt tokig idé. Så det ska jag göra.
Läs och njut.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!