fadderiet

snart ska jag ta tag i det här problemet som bara växer och växer. Men inte nu. Måste kunna se lite nyanserat på det hela först.

Men det stör mig som fan. Här tillämpas samma teknik som i skolorna som det gnälls så mycket om. Näe men vi flyttar och tystar ner de mobbade så är de andra jävlarna kvar och kan göra livet surt för andra. visst, jag inser min egen del i det hela men att deras handling skulle få så här stora konsekvenser så långt efteråt.....  Man är mäktigare än vad man kan tror när man har med andra människor att göra.

De ska inte få förstöra min sista termin i öret. De ska fan inte få det.

piss

halsen gör ont ont ont ont ont ont ont
sandra har inte kommit hem än
mitt rum är stökigt
jag har börjat snora
pär är inte här
jag börjar få två finnar på hakan
halstabletterna är snart slut

uppdatering

I fredags jobbade jag min sista dag på turistbyrån. På kvällen blev det till att packa för hela slanten eftersom jag inte förberett nånting innan. Lördag morgon bar det av till IKEA och Valbo för lite shopping innan Falun (även detta IKEA-besök slutade i en besvikelse och endast ett paket med överstrykningspennor införskaffades).
I Falun blev jag, mamma och pappa lite uppdaterade på tysklandsresan som nina och henkan varit på dagarna innan och sen när Pär kom åt vi fläskfilé och klyftpotatis. Gott gott. Det var första gången som Pär träffade henkan och nina. På kvällen åkte mamma och pappa hem igen och jag, henkan, nina och pär satt i vardagsrummet och snackade lite och drack vin, nån drink och henkan och pär drack whiskey. Trevligt trevligt.

På söndagen åkte Pär och jag hem men det var på vippen att vi inte kom längre än till Borlänge, eller nånstans mitt ute i skogen (så långt man kommer på 10 liter bensin)..  Shit nu börjar det åska.. får fortsätta sen.. måste stänga av datorn..

bara lite mer än ett dygn nu

sen, äntligen, kommer jag till Öret och kan trycka på play igen. Mitt liv behöver inte längre stå på paus! Som jag har längtat! Det ska bli så skönt.

Iofs så har jag aldrig någonsin varit så här jävla skoltrött. Så det ska bli intressant att se om motivationen (som typ måste gå upp om det här ska funka) infinner sig på plats på campus. Men ojojojoj vad jag längtar efter pär, sandra och korridoren. Och Kåren!

När jag bloggar nästa gång är jag hemma och det känns helt underbart.
Idag ska också bli rätt underbar; IKEA, Valbo, Falun, brorsan och nina, träffa Ziw för första gången, och så ikväll, då, då kommer Pär och hämtar hem mig! Kärlek.

gaaaaaaaaaaah

Sommarens händelse på turistbyrån........... en ÖDLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iiiiiiiiiiiiiiii den bara stod där på golvet helt plötsligt.

1. vad kom den ifrån?
2. Hur kom den in hit?
åå vad rädd han måste varit. Saknar igen han?!


iiiiiiii

parfym

Åh vad jag älskar internet ibland. Gjorde min debut gällande att handla på internet i förra veckan (ja, om man inte räknar med sj-biljetter då för det har ju hänt ungefär en miljon gånger innan).
En parfym inhandlades billigt och bra och idag kom den hem i brevlådan. Nästan helt gratis kändes det som eftersom den bara låg där inlindad i luftpapper (sånt där man kan klämma på) och i sin bruna kartong. Åh vad jag är glad. Äntligen kan jag lukta som mig själv igen.


inredning! iiiiii vad kul

Idag har jag shoppat nya inredningsgrejer!
Det blev följande:
- gardiner. panellängder i turkost med cirkelmönster
- vas, ca 1 meter hög
- blomkrukor. en liten och en stor som matchar vasen

jag längtar efter i bilder


Från vänster: sandra, förfesterna i tvåan, min kärlek, korridoren; markus, mattias, joel. Till att karin ska flytta tillbaka! tybblefesterna, kåren på fredagarna.


de vackraste ögonblicken

I parken vid kyrkan






Nere vid vattnet

Sommar 2006

Det börjar bli dags för en summering..

Jobbet:
Har snart jobbat alla tio veckor på turistbyrån och det har varit ett omväxlande och roligt arbete. Jobbarkompisarna har varit toppen och även om det varit lite struligt och mycket att göra ibland så har allt funkat bra. De roligaste dagarna i sommar har varit de som jag har spenderat på byrån så jag är mycket nöjd.

Sandarne:
Har gått över förväntan att vara hemma en hel sommar. Jag har inte dött av tristess. Jag har inte blivit tokig av att inte bo själv. Jag har inte blivit hysterisk av att inte befinna mig i mitt älskade Örebro. Trodde inte att det skulle vara så bra. Faktiskt.  Toppbetyg där med.  

Fritiden:
Vilken fritid? Har mest jobbat hela tiden (vilket inte är något dåligt). Men höjdpunkterna i sommar har ju definitivt varit trippen till Sandviken, Moheds marknad och stan med Tommie.. hm.. ja och så fotbolls VM och friidrotts EM så klart  =) Och så alla gånger Pär varit i Sandarne och jag i Öret hos honom.

Kärleken:
Obeskrivbart

Tankarna:
Mycket jobb, framtid, kärlek, USA, studier.

Planerna:
Kärlek. Argentina.


jag

Jag vill ha mitt liv tillbaka

Mitt rum
Min korridor
Mina vänner
Mitt Örebro
Min pojkvän
Mina fester
Mina rutiner
Min värld

Facit: IKEA

- en förpackning batterier
- en förpackning 40W glödlampor

Ja, du läste rätt, det var allt. suck.

IKEA igen

IKEA håller på med värsta prissänkningen!!!!! Kolla deras hemsida.
Min inköpslista är typ hundra gånger längre idag

inköpslista IKEA

  • helfigursspegel till hallen
  • gardintyg till nya fina gardiner
  • kuddar som prydnad i sovrummet
  • överkast till det samma
  • papperskorg till badrummet
  • värmeljus till mys
  • växter till dekoration
  • blomkrukor, sånna där som sandra har
  • om de finns nå andra fina prydnadssaker som går ton i ton