bytte arne mot viken för en kväll

Förra lördagen begav jag mig ner till Sandra för att få uppleva några timmar av mitt vanliga liv igen. Det är som att man tryckt på paus nere i Öret och begett sig hem för att leva i nått parallelt universum för några månader. Sen när man kommer hem igen trycker man på start och så tar jag vid där jag slutade i början på juni. Åh vad jag längtar. 

Iaf så var förra lördagen en liten inblick i den vanliga världen. Den där världen som består av förfest, kläder, tjejsnack och massa roligt. Dock kan det roliga gå lite överstyr men det var trevligt ändå
-och örebrosaknaden har aldrig varit större!!


jag och sandra som vi är i våra vanliga liv



jag när det har gått lite överstyr


underbar

glömde ju faktiskt skriva att det var helt underbart att träffa pär i helgen även om jag var sjuk mest hela tiden. om det nu var nån som trodde nått annat..  kär så ini bomben!


En helt underbar helg

I fredags kl 19:26 åkte jag ner till Örebro. Tågresan gick superduper bra. Kändes som om den tog en sekund ungefär. Kastade mig i armarna på kärleken på stationen. Åkte och köpte världens godaste pizza. Helt underbart god var den. Mums. Sen åkte vi hem till mig och sov. Rummet var strålande vackert, helt glänsande hade de putsat och fejat.

Efter en natts underbar sömn utom denna världen åkte vi till stan och vi hittade underbara reafynd. Solen sken och det var precis lagomt varmt och vi behövde inte köa någonstans - inte ens på HM.  Med kassarna fyllda av toppenkläder gick vi till bilen. Åkte hem till mig igen innan vi åkte till Askersund.

Där sken solen. Vi åkte först till pärs pappa där jag fick träffa pappan för första gången. Han var supertrevlig. Sen åkte vi till hans mamma och hundarna hoppade inte ett endaste dugg! Vi grillade och åt helt makalös mat för andra gången sen jag kom ner. Vi gick ner till sjön och det var så vackert så. Sen fikade vi och jag och Pär åkte hem till Örebro igen.

Här så åt vi ost och kex och drack rödvin. En underbar myskväll med kärleken. Vi tittade på min favoritfilm och hade det så underbart så. Sen sov vi helt underbart igen och det var inte alls varmt i rummet. Inte alls.

Idag har vi varit till svampen och ätit lunch. Sett utsikten över mitt Örebro och gått hand i hand efter svartån med picknick korgen under armen. I Wadköping dukade vi upp till fika och jordgubbarna vi hade köpt på stan var de godaste jag någonsin ätit. En helg som inte hade kunnat vara mer underbar.

Fast i verkligheten så har vi inte träffat pärs pappa, vi har inte sovit skönt, och rummen har varit varma som fan, och hundarna hoppade som bara den, och vi har inte ätit ost och kex och druckit rödvin. Inte har vi varit till svampen heller och sett på utsikten. Lika lite har vi gått hand i hand efter svartån. Och picknicken existerade inte heller. Och pizzan hette rud och var sådär (vad man nu hade kunnat förvänta sig med det namnet), och tågresan kändes verkligen som fem timmar. Och fulla ungdomar störde hela vägen till västerås, och som om inte det var nog hällde de ut cider i hela vagnen innan de klev av. Och vi hittade inte så mycket på stan, och vi behövde köa och vi blev pissvåta av allt regn som forsade ner. och jag har inte sett min favvofilm heller. Städningen var godkänd men inte prima.  Ja, det enda som verkligen är sant är att jag kastade mig i armarna på kärleken på stationen. Annars har jag mest haft magsjuka eller vad det nu är. Är väl nå skit jag har ätit säkert. Så det där jag skrev först var mest en dröm.. men sängen har jag sett mycket av. och badrummet.



carola

haha kollade nyss på allsången och iiiii vad dålig carola var. Jag var nästan tvungen att fråga pappa vem mer det var som hade uppträtt för en kvart efter att hon gått av scenen hade jag glömt att hon vart med.

dock kan hon ju få ett plus för att vi har lika frilla

vecka 28

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- Cillan kommer hem på måndagen
- Pär har tagit ledigt och kommer hit på onsdagen
- Sommartrivsel på berget på torsdagen


Kan det bli bättre?! Nix.


sandarne

Strålande solsken. Så varmt att det inte går att sitta i solen. Platserna i skuggan är eftertraktade kan jag lova. Grillning varje kväll med tillhörande fotboll. De svarta söderhamnströjorna fladdrar ständigt på klädsträcket. Myggen biter sig proppfulla med blod och lämnar efter sig stora röda (kliande) svullnader. Smultronen lyser klarröda i krukorna och hur jag än spanar så är katterna i området lätträknade. Hallen besöks rätt flitigt och Pärs nummer sitter som skrivna framför ögonen på mig. Den lilla gröna plastlådan på diskbänken fylls på med mat för nästa dag och väckarklockan ställs på sju. Jag vaknar till vid sex varje morgon är alltid lika glad att jag hinner somna om. Jag ligger och väntar in minuterna tills klockan passerar sju då Telia har sommarerbjudande med gratis sms. Bubbles spelas till förbannelse på datorn och vi vet inte om Nina ska tackas eller skällas på. Fast är vi alla i vilket fall som helst. Jag somnar vid midnatt, precis så nära råttan att jag kan känna doften. Sen drömmer jag mig bort.


Precis så ser sommaren ut.

lycklig

tre månader idag älskling
mitt hjärta har aldrig varit så här stort


älskade hatade telefon

Pär är i Göteborg hela helgen och han skulle kanske inte ha nån täckning på hela tiden. Hur ska jag överleva?

jobbet

Nu har jag jobbat i två veckor (tre, beroende på lite hur man räknar). Och idag är det en stor dag för jag jobbar min första helg. Det går alldeles utmärkt och jag har bara behövt ringa till chefen en gång hittills. Vi har haft öppet i en timme och 17 minuter.

Igår kom Henkan och Nina (utan ziwan). Vi grillade och kollade på fotboll (precis som de allra flesta svenskar skulle jag tro). Sen öppnade han sina paket och idag, om 40 minuter, åker de ut till Enskär och bor i stuga i skärgården tills imorrn. Det var presenten alltså.

Nu ska jag jobba vidare och sortera Y-bussbiljetter.