IKEA igen

IKEA håller på med värsta prissänkningen!!!!! Kolla deras hemsida.
Min inköpslista är typ hundra gånger längre idag

Kommentarer
Postat av: Sandra

Dåligt najs. Min jobbarkompis har ju precis köpt hus och håller på och ska köpa nytt badrum och tapeter och grejer, trökigt kul! Särskilt när Ikea-katalogen kom... Inte så mkt plats (el pengar) att trycka in nåt mer på mina 18... Men den dagen kommer väl här med!

Postat av: Sandra

Hehe mjaa du var ju inte där såå frekvent andra delen av terminen, så där håller jag allt med om att du kan gå mer!! s i s t a terminen!!! snacka om end of an era! Gaaah!

2006-08-03 @ 17:53:25
URL: http://sanderstedt.blogg.se
Postat av: sofie

hellu!
har ju inte blivit mycket bloggande. har liksom inte haft tid eller lust känns det som. en massa annat roligt som har tagit upp min tid. va i sthlm å mötta mike å adam igår, hur skoj som helst! på lördag blire kräftskiva i stränkan för dom å sen strängnäskalaset! sen vidare till uppsala me dom på måndag å sen mina sista tre dar på jobbet. nästa lördag är det mälarn runt så jag å nicke ska åka mc med en massa andra knuttar runt mälarn och sen på måndag den 14:e börjar kursen, den 19:e kommer brent å nat å då blire göreborg å sthlm samt kryssning den 26:e så jag har liksom fullt upp! me like alot.

2006-08-03 @ 21:13:37
Postat av: Marléne

hehe mm, fan om man hade filmat det där alltså! så klockrent! ;P

hur hade du å pär det i helgen då? =)
krama

2006-08-07 @ 09:52:28
URL: http://marlenesjuicystuff.blogg.se
Postat av: Marléne

aah nice..

mys e bra.. =)

2006-08-07 @ 10:03:50
URL: http://marlenesjuicystuff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback